Skip to content
Tags

Un post despre nimic

25 September 2008

Am aflat că în timp ce eram plecat pe ProCinema s-a reluat Seinfeld – serialul despre nimic. Aş putea spune “pentru a câta oară?” dar este serialul meu preferat de comedie şi nu m-ar deranja să văd câte un episod în fiecare seară până la adânci bătrâneţi. Spre deosebire de alte dăţi însă, acum înainte de fiecare episod (se difuzează, ca de obicei, câte două pe seară) apar doi inşi care stau la o masă şi comentează episodul. Nu pot să înţeleg de ce. Dacă se doreşte a fi un interludiu comic, aş vrea să îi anunţ că Seinfeld chiar nu are nevoie de aşa ceva, reuşind la început de episod, cu un stand-up de 30 de secunde, să fie de o mie de ori mai amuzant ca cei doi în cinci minute, ca să nu fiu rău să zic cât în toată viaţa lor.

Nu îmi vine să cred că spun asta, dar mai bine băgau reclame în timpul ăla. Şi asta spune multe, având în vedere că ProCinema are pauze publicitare de câte 15 minute sau, cum îmi place mie să spun, au publicitate cu scurte pauze de film.

Unul din cei doi îi spunea aseară la celălalt că nu înţelege cum la americani toate numerel încep cu 555 şi încă patru cifre. Sunt numai zece mii de abonaţi în State? Nu, prefixul 555 este special utilizat în filme pentru că s-a observat cu mult timp în urmă că dacă la TV apare un număr de telefon real, există destui nebuni care să îl formeze😉

From → rant

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: