Skip to content
Tags

,

Oh Noes! It’s da Teroristz!

20 October 2008

Oare a reușit Bin Laden atât de bine să sperie vestul sau este adevărat ce se zice și americanii sunt proști bâtă? Am închiriat ieri două filme: Iron Man și Vantage Point.

Acum Iron Man știu că toată lumea îl consideră o prostie și subscriu, doar că este unul din filmele alea pe care trebuie să le vezi. Trebuie pentru că toată lumea ți-a spus că e o prostie – deci ei l-au văzut. În categoria asta intră multe filme pe care trebuie, din păcate, să le vizionez (cum ar fi ultimul X-Files de exemplu).

Dar am deviat de la subiect. În Iron Man, grozavul super erou se luptă cu teroriștii din Afganistan. Teroriștii sunt de vină, teroriștii împușcă și chinuie sătenii și vine Iron Man și îi bate. În Vantage Point, un film destul de drăguț de altfel, președintele Americii este asasinat de teroriști. Teroriștii care urăsc USA. Nu mai contează că erau în Spania și, din câte știu eu, Spania nu are nimic de împărțit cu SUA. Poate nu știu bine.

Astăzi am mai închiriat un film, The Happening. O chestie, nu spun ce să nu stric distracția celor ce nu l-au văzut, face oamenii să se sinucidă. Primele speculații ale tuturor: un atac terorist. Observați un pattern? Și astea sunt doar trei filme luate la întâmplare la care s-a întâmplat să mă uit în ultimele două zile.

Și ca să nu termin dându-le doar americanilor o imagine proastă, mai spun o poveste. Scriam mai demult că am primit o consultantă care ne ajută să ne găsim o locuință aici. Probabil voi mai scrie despre ea, de mâine încolo doar de bine, așa că îi voi spune pe nume, tanti Hindy. Tanti Hindy e canadiancă get-beget, născută și crescută în Vancouver. Și cu toate că a fost extrem de cumsecade și de drăguță cu noi, a comis-o și ea. Vorbea foarte disprețuitor despre americani, cât sunt ei de așa și pe dincolo. Știe toată lumea ce și cum zic americanii de canadieni și invers. Și ne spune tanti Hindy că ea când pleacă din țară, poartă ceva în formă de frunză de arțar în piept, să nu o confunde lumea cu o americancă. Pentru că, citez, sunt mulți teroriști acolo care vor să omoare americani. Numai că ea a fost plecată în vizită în Germania.

From → movies, rant

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: