Skip to content
Tags

,

Cafea – Partea III

21 October 2008

După cum ziceam, beau cafea. Ca să mă integrez. Și din cauză că am avut ceva probleme cu tensiunea, beau cafea decofeinizată. Dar normal că ultimele studii arată că asta nu contează. Că indiferent dacă bei cafea cu sau fără cofeină, tot faci infarct când ți-e lumea mai dragă.

Pe mine asta mă enervează la culme pentru simplul fapt că m-am lăsat de fumat, am făcut un efort mare și, în loc să trăiesc fericit până la adânci bătrâneți, acum trebuie să văd ce fac cu cafeau. Și cu Dr. Pepper. Și cu mâncarea care nu e organică. Și cu tot restul. Pun pariu că dacă o să beau numai apă, o să aflu că ultimul studiu zice că dacă bei numai apă, pățești te-miri-ce. Vorba aia, tot ce-i bun ori e interzis, ori e nesănătos, ori îngrașă.

Se fac toate studiile astea astfel încât, când pățești ceva, să ți se spună ”vezi, e din cauză că …”. Pentru că 99.9% din oamenii care pățesc ceva sigur mănâncă sau beau sau fac ceva care ultimele studii indică a fi extrem de nesănătos. Și fracția aia de om, 0,1%, dacă pățește ceva, i se zice că ”asta e, se mai întâmplă și din senin”.

Cred că o să rămân la penultimele studii.

From → coffee

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: