Skip to content

Mallrats

2 December 2008

Azi dimineață am observat, pentru prima dată (da, destul de târziu), că există locuințe în mall. În același corp de clădiri cu Richmond Centre Mall sunt și câteva blocuri. Ce chestie. Poți să locuiești în mall.

Sigur că pentru cei care merg la mall la plimbare, ca să fie cool, asta trebuie să fie cea mai tare chestie posibilă. ”Unde mergem azi?”. ”La parter!”. Sunt curios cu cât le crește prețul acestor apartamente din cauza asta – din câte am înțeles, mersul la mall ca sport există și aici, nu doar în România. Cât ar fi dispuși unii să plătească chirie ca să coboare la mall?

Dar în orice caz sunt destule avantaje. De exemplu dacă lucrezi ca vânzător în mall și ai un apartament acolo, faci naveta până la lucru doar câțiva metri. Mai greu dacă te întreabă șeful de ce ai întârziat. ”Păi știți, am pierdut liftul…”. Nu trebuie să ieși afară ca să mergi la cumpărături. Sau la cinema. Practic, nu trebuie să ieși afară deloc. Poți trăi ca un trol acolo pe terment nelimitat. Apogeul urbanismului. Sau ne întoarcem în peșteră?

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: