Skip to content

Zune, înot și zile libere

6 January 2009

Zune

Mă gândesc că a auzit toată lumea de problema cu Zune, cum pe 31 decembrie s-au blocat toate pentru o zi din cauza unui bug într-un driver. Erau afectate Zune de 30 GB. Ei bine, eu am un Zune de 30 GB. Ascult muzică mergând spre și venind dinspre servici. Și vreau să spun că nu am avut absolut nicio problemă cu el pe 31 – nu, nu am fost pe 31 la servici, dar l-am deschis de curiozitate, să văd dacă se întâmplă ceva cu el. Nu s-a blocat. În schimb s-a blocat astăzi. Zunele meu e nonconformist.

Înot

S-a deschis în sfârșit bazinul de înot din blocul nostru. Și după cât am așteptat să se deschidă, deocamdată nu sunt în stare să merg să înot. Pentru că seara e totdeauna plin de lume, obișnuiam să mă trezesc cu o oră mai devreme dimineața și să înot înainte să pornesc spre lucru. Atât doar că trebuie să mă obișnuiesc cu trezitul de dimineață. Deocamdată mă trezesc cu chiu, cu vai, cu ceas deșteptător și cu înjurături. Când o să sar din pat cu noaptea în cap, plin de energie, atunci da, o să sar direct în bazin. Deocamdată depun un efort supraomenesc să mă târăsc până la coffee maker.

Zile libere

Noroc că am timp să intru în ritm. În State am fost plăcut surprins să aflu că fiecare lună din an are câte o sărbătoare legală, unde mai pui că multe sunt și făcute astfel încât să pice în totdeauna într-o zi lucrătoare (de exemplu Martin Luther King Day – a 3-a luni din ianuarie sau Presidents Day – a 3-a luni din februarie). În Canada se pare că nu e chiar așa. Următoarea sărbătoare legală va fi în aprilie. Da, recunosc – primul lucru pe care l-am făcut luni a fost să mă interesez când e următoarea zi liberă. De parcă voi nu ați făcut la fel😛

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: