Skip to content
Tags

Filme și filme

17 January 2009

Știți filmele alea de care toată lumea zice că sunt foarte proaste dar trebuie neapărat văzute? Ca Terminator 3. Sau Die Hard 4… Dacă ai văzut tot ce a apărut înainte, chiar dacă toți spun că filmul e mizerabil, trebuie să-l vezi și tu. Oricum, e evident că cei care își dau cu părerea despre film l-au văzut. Unde vreau să ajung cu introducerea asta? La faptul că am urmărit The X Files: I Want to Believe. Și nu mi-a plăcut. Deloc. Dar a trebuit să-l văd.

Pe o notă oarecum similară, am văzut 24: Redemption. Serialul 24 nu l-am urmărit chiar “cu sufletul la gură”. Am văzut doar primul sezon (care mi-a plăcut mult) și nu m-au ținut nervii să-l văd pe al doilea (care m-a plictisit). Era destul de clar că filmul este făcut ca să mai aducă niște beni pe baza francizei 24. De data asta doar două ore în timp real. Și se pare că nici măcar Jack Bauer nu are o viață atât de interesantă în doar două ore.

Și închei cu un film horror drăguț: Mirrors. Conceptul e destul de bun și filmul destul de bine realizat. Atât doar că, printr-o nefericită coincidență, în rolul principal a jucat Kiefer Sutherland. Și nu ai cum să nu te gândești la 24 când Jack Bauer Ben Carson încearcă fără succes, tot filmul, să împuște fantome, amenință niște călugăriță cu arma și practic face all that is necessary ca să își apere țara familia. Dar nu vreau să las impresia că filmul a fost prost. Exceptând cele de mai sus, povestea e interesantă, momente scary sunt și, per total, filmul e reușit și merită văzut.

From → movies

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: