Skip to content

Bere, țigări și… atât

31 January 2009

Săptămâna asta am muncit ca un vierme astfel că nu am mai avut timp să scriu. Și după câte o zi obositoare de muncă, făceam regruparea la pub.

Bere

Nu știu dacă am mai scris despre asta, dar aici echivalentul la un cal de bere cum foloseam la Bierhaus este un pitcher. Un pitcher ține un litru jumătate de bere. Doar că trebuie să-ți torni într-un pahar, că dacă nu, arată ca și cum bei cu vaza. Oricum, v-am spus că am găsit un hunedorean care să mă ajute în lupta cu pitcher-ele. Din păcate, astăzi s-a mutat în Redmond. Dar am avut o săptămână încununată de victorii.

Țigări

Mă las de fumat imediat. Dar vreau să spun că dacă vrei cu adevărat, te descurci și aici. Cu toate legile împotriva fumatului în localuri, Țestoasa Însetată are amenajată o “terasă” acoperită și încălzită unde practic ești înăuntru dar teoretic ești afară, așa că poți fuma în voie. Șmecheră țestoasa. 

Cele mai bune țigări, din câte am încercat eu, sunt Canadian Marlboro. Atât de patrioți canadienii ăștia că și Canadian Marlboro este cu frunze de arțar. Desenate pe pachet. Sper că nu și ca ingredient.

Atât

După cum ziceam, altceva nu am făcut. Adică am făcut, că lucrez la două proiecte deodată și ambele ar trebui să fie gata luni. Și, ca de obicei, se pare că se ivesc probleme până și sâmbătă seara. C’est la vie. Sper ca de luni încolo să fie mai bine. Marți pornesc și eu spre Redmond. Eu doar într-o vizită de lucru, nu de tot. Dar mi-a fost dor. Mi-a fost dor de verdeață și de veverițe și de Bellevue-Redmond Road și de campus și de un restauran mexican de acolo. Sper doar să fie mai puțină agitație la lucru. Că bere la pitcher este și acolo.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: