Skip to content
Tags

OTVisme

19 March 2009

Din fericire, aici nu prind OTV. Așa că nici măcar din greșeală, schimbând canalele, nu ajung să văd mutrele lui DD și Lazarus. Din nefericire, se pare că lumea, indiferent dacă e într-o parte sau alta a planetei, e fascinată de chestii de genul.

Aici văd că sunt foarte la modă tabloidele. La ieșirea din fiecare magazin, în fața casei, este un stand cu reviste. Așa că arunc și eu un ochi pe copertă. Și toate revistele astea, totdeauna, au aceași poveste scandaloasă, poveste care se pare că ajunge pe copertă câte o lună la rând, chiar dacă revista apare… nu știu cât de des apar, pentru că nu m-a interesat. Dar, având în vedere că poza de pe copertă se schimbă dea lungul lunii, pot presupune că apar cel puțin săptămânal, dacă nu mai des.

Și în felul ăsta, aruncând un ochi pe copertă, mă pun la curent cu mondenități. Titluri din decembrie-ianuarie: Jennifer Aniston e încă supărată pe Angelina Jolie că i-a furat soțul. Jennifer Aniston vorbește despre Angelina Jolie. Jennifer Aniston plânge. Jennifer Aniston se întâlnește față-în-față cu Angelina Jolie. Jennifer Aniston spune că i-a trecut. Grozav. Titluri din februarie-martie (poveste încă în curs): Rihanna a fost bătută de iubit. Rihanna în spital. Rihanna plânge. Rihanna povestește despre relația cu iubitul. Rihanna s-a împăcat cu iubitul. Rihanna face planuri de nuntă.

Zău că îmi aduce aminte de Elodia – astăzi descoperim cadavrul. Elodia – a fost văzută în Spania. Elodia – criminalul demascat. Etc.

Și totuși, nu am cunoscut în viața mea pe cineva pasionat de OTVisme. Pe cuvânt. Caree e mulțimea asta de oameni care așteaptă cu sufletul la gură vești despre Jennifer, Rihanna și/sau Elodia? Pentru cine se fac atâtea emisiuni și se publică atâtea reviste? Sfinte Turing!

PS, “Pentru proști” nu e un răspuns buni. Proști cunosc. Consumatori de OTVisme nu.

From → rant

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: