Skip to content

Neinspirat

14 April 2009

Ar fi cazul să mai scriu ceva ca să nu uit cum se scrie. Adevărul este că în perioada aceasta am avut destul de mult de lucru la servici. Nu cât să vin în patru labe acasă și să nu mai fiu în stare să tastez un amărât de post pe blog, dar suficient cât să nu mai fac mare lucru demn de povestit în timpul liber. Până și plimbarea din weekend a fost anulată pe motiv că a plouat. Așa că viața mea, care în ultima vreme oricum nu mai era atât de palpitantă – a se citi nu se poate face film după ea – a devenit și mai și. Aștept săptămâna viitoare, când lucrurile ar trebui să se liniștească la servici și, automat, voi avea mai multă energie să fac năzbâtii pe care să le povestesc aici. Până atunci… poate vă mai zăpăcesc cu un post despre design patterns🙂

Bun. Acum știți că sunt bine sănătos și motivul pentru care nu scriu e că mi-am pierdut muza și n-am timp să o caut. În rest, pe scurt, am început din nou să joc șah, după o lungă lungă perioadă de pauză. Totul a pornit de când am găsit în sala de mese de la lucru două table (cu piese cu tot). Mi-a venit cheful, am găsit colegi cu care să joc, am găsit Chessmaster XI, care, că veni vorba, are niște lecții foarte interesante. Ce mai, distracție. Și sunt foarte dezamăgit de cât de slab pot juca. Sper să-mi revin cu exercițiu. “Să-mi revin” cică. Pe cine păcălesc. Niciodată nu am jucat atât de bine. Oricum, am încă o ocupație care îmi ocupă ceva timp și despre care nu pot scrie pe blog. Pentru că dacă scriu, de exemplu, despre desgin patterns, și dacă nu am 100% dreptate, măcar știu despre ce vorbesc. Dacă ar fi să postez analiza mea proprie și personală a unui meci Karpov-Kasparov, ar râde și sad face-urile de mine.

În altă ordine de idei, pentru că azi sunt cu ideile în dezordine, m-am blocat la o carte. Pur și simplu nu pot s-o tremin. Din seria Horus Heresy, despre care am tot scris. Primele volume le-am citit imediat. Super. Palpitante. Nu mai lăsam cărțile din mână. Citeam dimineața, seara, noaptea. Ei bine ăsta la care am ajuns – Descent of Angles – e praf. Au stricat-o cu ăsta. Nici link nu dau ca să vă cruț. Știu că după ce termin volumul, mă așteaptă altul care este, din câte am înțeles, mult mai bun. Dar nu pot să termin. Din cartea asta nu pot citi decât pe WC. Pe cuvânt. Dacă mă pun în pat și citesc două pagini adorm. Dacă mă pun în fotoliu și citesc două pagini aprind televizorul. Și, oricât de repede aș citi și oricât de mult aș sta pe WC, credeți-mă că e greu să termini o carte așa.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: