Skip to content

Politically Incorrect

23 April 2009

Constatări după mai mult de jumătate de an de locuit în Canada:

  • Toți șoferii sunt indieni. Toți. La taxiuri, la autobuze, peste tot. Ori au indienii vocație pentru șoferit, ori au un fel de mafie care controlează transporturile.
  • Toți vânzătorii sunt chinezi. Nici unul nu știe englezește. Oriunde mergi și orice ceri, chinezul îți zâmbește cu gura până la urechi, dă din cap că da, și îți dă cu totul și cu totul altceva decât ce ai cerut. Noroc că o mulțime de magazine sunt cu auto-servire, altfel nu știu ce ne-am face.
  • Toți cocalarii sunt hispanici (pentru că români nu prea sunt pe aici). Pe care îl vezi cu tricou mulat cu scris auriu, cu ochelari de soare noaptea, gălăgios – nu are rost să înșir, sigur știți caracteristicile speciei – sigur e hispanic. Se pare că e o chestie a latinilor.
  • Toți canadienii (și americanii) sunt urâți. Serios. Trăsătura caracteristică pe care am observat-o la toți sunt fălcile. Obrajii. Au obrajii buhăiți și cu cât înaintează în vârstă, cu atât aceștia se umflă mai tare și se scurg în jos pe față. Cu cât înaintează în vârstă, un canadian (sau un american) seamănă tot mai mult cu un bulldog.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: