Skip to content

Uitatul prin magazine

30 April 2009

Nu voi înțelege niciodată chestia asta a femeilor cu uitatul prin magazine. Să te plimbi prin magazin și să te uiți. Mai ales când nu ai de gând să cumperi nimic. Și mai ales când te-ai mai uitat prin magazinul respectiv și ieri și alaltăieri…

Dacă merg la Save on Foods după mâncare, singur, fac cumpărăturile în 10 minute. Știu ce vreau să cumpăr, iau raioanele în ordine, pe un traseu optim, și imediat sunt la casă. Când merg cu soția, ne învârtim în zig-zag. Ajungem să ne uităm la te miri ce legume ambalate sau condimente exotice. Mergem dintr-o parte în alta. Punem lucruri la loc pe raft – luăm altele. Save on Foods e doar un exemplu. Oriunde mergem e aceași poveste. Soția se uită. La tot. Ia toate produsele de pe un raft la rând, citește ce scrie pe ambalajul fiecăruia, pe urmă le pune la loc. Întreb “Păi nu iei nimic?”. “A, nu, mă uitam doar”.

Și culmea culmilor – ceea ce m-a determinat să scriu acest post – s-a întâmplat alaltăieri. Ni s-a înfundat WC-ul, nu are rost să intru în detalii. Chestia e că era noapte, nu aveam nimic de desfundat WC-uri prin casă și, mă înțelege toată lumea, dimineața aveam nevoie de el funcțional. Așa că ne uităm pe internet să vedem ce găsim deschis la 11 nopate. Avem noroc – Shoppers Drug Mart, un drug store la 5 minute de noi, este deschis până la 12. Era târziu, ne era somn, dar ce să-i faci? Ieșim la cumpărături.

Ajugem și mergem la raionul corespunzător. Nu găsim mare lucru, găsim totuși o perie de WC. Și ce credeți că face soția, la 11:30 noaptea, în singurul magazin din oraș deschis la ora aia, cu niște mânuși de cauciuc și o perie de WC în coș? Se plimbă prin raionul de cosmetice și studiază diferite cutiuțe. WTF?

From → true story

2 Comments
  1. Ea iti citeste blog-ul?😀

  2. vladr permalink

    Am cerut voie înainte să scriu postul ăsta😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: