Skip to content

Marți e fail day

18 June 2009

Nu sunt superstițios de fel dar zău că încep să cred chestia aia cu marți și trei ceasuri rele. Am mai scris despre o zi grozavă de marți aici. Nici nu se compară cu ce s-a întâmplat săptămâna asta.

Am fost, viteaz, cu bicicleta la lucru. Îmi place foarte mult să merg cu bicicleta la lucru pentru că nu depind de orarul microbuzului. De exemplu, prima navetă spre casă pleacă la 5:15. Eu, fiind puțin nedormit, m-am hotărât să plec la 4:30 de la lucru. Am oprit calculatoarele, am împachetat ghiozdanul, mi-am pus casca pe cap și am pus mâna pe bicicletă. Și am constatat că am pană la roata din spate. Nu știu exact cum – dimineața când m-am dus la lucru, roata nu avea nimic.

Bun. Am despachetat ghiozdanul, am pornit la loc calculatoarele, am tras o țigară și m-am apucat să aștept ora 5:15 lucrez. Vine ora de plecare, merg la microbuz, încarc bicicleta și pornim spre casă. Și mă iau la povești cu niște colegi români. Și încep eu să mă plâng în sus și-n jos că am făcut pană și cum la magazinul de biciclete e închis pe când vin de la lucru și că doar în weekend voi putea merge și că e vreme faină și e păcat că nu mai pot bicicla. Ce mai, ultimul ghinionist.

Doar că povestea nu se gată aici. Ajung în Richmond, cobor din mașină, descarc bicicleta și constat că nu mai am verigheta pe deget. Rog șoferul să mă aștepte puțin, arunc bicicleta pe trotuar și urc să caut – pe scaun, sub scaun. Nimic. Mă uit în ghizdan, mă uit peste tot, nici urmă de verighetă. Adevărul e că mi-e puțin cam largă dar tocmai din acest motiv nu obișnuiesc să mă joc cu ea. Clar mi-a căzut de pe deget când mă luptam cu bicicleta. Cine știe pe unde o fi.

Am ajuns acasă supărat, mi-am înecat amarul într-un bullfrog și am decis că ziua de marți are ceva împotriva mea. Păi în condițiile astea cum să nu fii superstițios? Verigheta am găsit-o a doua zi pe birou. Pentru că tanti care face curățenie e cinstită și nu a luat-o și pentru că era miercuri nu marți.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: