Skip to content

Din microbuz

23 June 2009

Acum, cât bicicleta e la reparat, sunt nevoit să merg din nou la lucru cu microbuzul. Și văd pe geam niște chestii foarte interesante.

Am văzut muncitori pe șantier. Care chiar munceau. Înainte de ora 8. În România n-am văzut niciodată muncitori pe șantier înainte de ora 8. Și extrem de rar muncitori pe șantier care chiar să muncească, asta și după ora 8.

Am văzut un boschetar începător. De unde știu că era boschetar? Pentru că nu arăta grozav de curat și împingea un căruț din ăla de supermarket, cum e moda la boschetari aici. De unde știu că era începător? Pentru că nu avea mai nimic în căruțul respectiv – doar o sticlă. Boschetarii cu vechime au zeci de pungi și gunoaie în căruciuoare. Probabil că tipul abia se apucase. Îi doresc succes!

Am văzut – și văd de fiecare dată când merg cu microbuzul – o trupă de chinezi bătrâni exersând cu niște săbii într-un parc. Săbii din alea ca-n filmele cu kung-fu – cu lama lată și un moț roșu prins de mâner. Îi văd zilnic, și când merg cu naveta de la 7:30 și când merg cu cea de la 9. Deci în Richmond există cel puțin 20 de oameni care exersează cel puțin de luni până vineri, cel puțin o oră jumate, cu săbii. Înfricoșător.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: