Skip to content
Tags

Transformers

29 June 2009

Am văzut noul Transformers. Bine, l-am văzut săptămâna trecută, în prima zi în care a apărut la cinematograf. Și asta nu pentru că aș fi eu mare fan Transformers, ci pentru că nu prea mai am la ce mă uita. Așa că am fost, după cum ziceam, în prima zi în care a apărut în cinematograf. Mare greșeală. Era plin ochi. Pe cuvânt că n-am mai pomenit așa ceva. Adică de când văd filme aici, niciodată nu a fost sala atât de plină. Eu, soția, și toată puștimea din Richmond.

Filmul a fost, din nou, așa cum mă așteptam: roboți care se bat. Nu m-am dus nici pentru poveste, nici pentru actori, și bine am făcut. Ca și Terminator, dacă vă pasionează roboții, e fain – dacă nu, lasă de dorit.

Și dacă tot mi-am adus aminte să scriu despre filme, am mai văzut acum vreo două-trei săptămâni Drag Me to Hell. Indiferent ce citiți sau ce auziți, să știți că Drag Me to Hell e în primul rând comedie, abia apoi horror. Pe mine m-a distrat tare. A fost un film drăguț, puțin scârbos pe alocuri dar mai bun decât multe altele și foarte amuzant.

Din păcate, cam atât. Nu au apărut multe filme care să merite să fie văzute în ultima vreme. Noroc că am colecția personală de DVD-uri și pot să revăd oricând Goodfellas, Casino, Scarface sau American Gangster. Încă aștept cu nerăbdare Inglorious Bastards.

From → movies

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: