Skip to content

Bicicleta: Realoaded

12 August 2009

Toată săptămâna m-am chinuit cu ritmul ăsta de om cu servici, cu trezit dimineața și culcat seara devreme. Astăzi a stat în sfârșit ploaia și m-am simțit și eu destul de în putere așa că m-am hotărât să mă apuc din nou de biciclat.

După fierbințeala din iulie, fierbințeală în care nu am putut să mișc de sub aerul condiționat, m-am reapucat de sport. Era cazul. O lună de zile doar am mâncat, am fumat și am băut bere. Nu se mai putea. Așa că astăzi, după servici, am pornit vitejește spre New Westminster și am reușit să fac o tură de aproximativ 45 de kilometri.

Și mă simt foarte bine, chit că mi-am pierdut antrenamentul și mă dor toate: mâinile de la ghidon, fundul de la scaun, spatele de la poziție, picioarele de la pedalat… Dar e bine. Îmi pare rău că n-am luat și aparatul foto să trag niște poze de sightseeing dar probabil că îl voi lua data viitoare. Sunt fericit că am reușit să mă mobilizez, că dacă îi dau drumul mă țin de treabă. Bine, până încep ploile alea de o săptămână, dar sper să mai țină o lună-două. Până atunci sunt sportiv!

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: