Skip to content

Până în State

11 October 2009

Săptămâna asta am fost până în State. Mă distrează cum pot spune “a, am dat o fugă până în America”. Bine, nu prea sunt multe de povestit pentru că am fost în interes de servici și am petrecut două zile în ședințe.

Echipa mea s-a mutat din campusul Microsoft din Redmond în Bellevue. Mai exact în Bellevue City Center la etajul 10. Priveliștea de pe geam e super. Orașul e super. Abia aștept să mă mut de tot acolo – nu la birou, în oraș🙂 – peste vreo două luni.

În fine, ne-am adunat în Bellevue toți care lucrăm la proiectul despre care am scris data trecută. Lume din State, din Canada, din Anglia și din China. Ședințe peste ședințe și miercuri seara am încheiat-o cu niște pizza și bere.

Am fost cu colegul meu de echipă de la MCDC. A fost destul de obositor pentru că miercuri dimineața am pornit devreme de tot ca să ajungem acolo pe la 10. Și joi, imediat după lucru, ne-am întors în Richmond. Și între timp am alergat dintr-o parte în alta, am cunoscut lume, am discutat și am plănuit… După cum spuneam, obositor. Chiar dacă am fost cu mașina colegului și eu nu am condus. Așa că vineri mi-am luat concediu ca să mă odihnesc. Și ca norocul și luni e liber, e Ziua Recunoștinței în Canada. Așa că acum savurez o mini-vacanță mult așteptată.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: