Skip to content
Tags

În lumea a treia

19 November 2009

De data asta mă amuz când scriu pentru că nu e viața de zi cu zi, doar scurta vacanță aici. Nu cred că timpul e suficient de lung cât să încep să mă enervez. Am ajuns în România. Știți cum am simțit că am ajuns în România? Pista de aterizare de la Timișoara avea gropi!!! Am aflat de la niște prieteni că a fost și închisă o perioadă din cauza asta. Așa că da – bine am venit în țară.

Pe urmă am venit în Hunedoara. A doua zi în Hunedoara, s-a luat apa. Fără niciun anunț, fără să știe nimeni nimic. Dis de dimineață și până seara, când a venit plină de nămol. Râdeam că e ca în Africa – și acolo apa este o resursă prețioasă, ca să nu mai zic de cea potabilă.

În rest totul e așa cum știam. Vecinii se joacă noaptea cu bormașina, telefoanele cântă manele, chelnerii uită că ai comandat… Părinții mi-au pus în vedere să nu cumva să umblu noaptea pe lângă containerele de gunoi din spatele blocului că acolo e o haită de câini agresivi. După cum ziceam, având în vedere că stau puțin pe aici, nu mă deranjează cât mă distrează. Dar e o diferență ca de la cer la pământ în mărunțișurile vieții de zi cu zi.

From → rant

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: