Skip to content

Despre cutii

4 February 2010

Soției mele îi plac cutiile. Mult de tot. Nici nu vă imaginați cât de mult pot să îi placă cutiile. Știți gagul ăla, când cineva primește cadou o cutie și când o desface, în ea găsește altă cutie mai mică și tot așa până la o cutiuță mică de tot? Ei bine cred că ăsta ar fi cadoul ideal pentru ea, indiferent de ce se găsește în cutia aia mică de tot. Pentru că ar primi multe cutii! Pe cuvânt că uneori am impresia că se bucură la fel de mult de ambalaj cât de cadou când primeșe ceva.

Îi place să aranjeze și să organizeze toate lucrurile de prin casă în diferite cutii și cutiuțe. De exemplu a cumpărat vreo 4 seturi de cutii în care să-mi pună pachet la servici de diferite forme, mărimi și culori. Prin casă avem cutii în care sunt depozitate alte cutii. Pe noptieră are zeci de cutiuțe pentru machiaje… aș putea continua cu exemplele dar cred că ați înțeles.

Cu așa o pasiune pentru cutii, nici nu vă puteți închipui cât de mult s-a putut bucura când a văzut, în Bellevue, The Container Store. The Container Store este un magazin de cutii! Dacă fiecare are raiul lui personal (cum am văzut eu într-un episod din American Dad), cu siguranță raiul soției este în magazinul ăsta.

From → true story

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: