Skip to content

Poliția din Redmond

4 February 2010

Eu pornesc spre lucru pe NE 40 St. și de acolo cobor pe autostrada 520 (de unde schimb pe 405, care mă duce fix la lucru, dar asta nu mai e neimportant). 40 e în mijlocul campusului Microsoft așa că dimineața e un trafic infernal. Și aici legea spune clar – știu, doară acum trei săptămâni am dat pentru permis – că dacă nu ai loc de cealaltă parte a intersecției, nu te bagi. Chiar dacă semaforul e verde sau altceva. Nu te bagi pentru că riști să rămâi blocat în mijlocul intersecției și să încurci tot traficul.

Și exact asta văd în fiecare dimineață. Eu merg frumos pe 40, care trece peste autostradă și, imediat după pod, la stânga, e rampa pe care vreau să o iau. Problema e că alții vin de pe autostradă pe 40, pe rampa din dreapta, și trec prin fața mea. Doar că vin foarte mulți și niciodată nu se gândesc că e trafic și sunt semafoare. Așa că m-am trezit câteva zile la rând să am verde la semafor dar să nu pot înainta pentru că intersecția e blocată de alte mașini.

Vreau să spun că la nici 5 secunde după ce începeam să înjur vedeam cum vine un nenea polițist pe motocicletă, le bate în geam celor care blochează circulația și îi roagă să tragă pe dreapta după ce trec de pod. Așa da! Poate sunt eu răutăcios dar mă unge pe suflet să văd cum sunt amendați toți șoferii care se bagă ca vițeii. Nota 10 poliția din Redmond.

PS: Așteptați doar să iau prima amendă după care revin cu un post despre cât de incorecți sunt polițiștii de aici😛

From → true story

2 Comments
  1. Ileana permalink

    E foarte tare faa asta cu politistii pe motociclete:)Eu inca nu i-am vazut pana acum, dar e foarte bine de stiut:D
    Sa speram ca nu va trebui sa vedem niciodata si celalta ”fata” a lor, caci stiu sigur ca ”ustura” la buzunar:))

  2. Legea si in .RO spune acelasi lucru referitor la intrarea in intersectie daca exista riscul sa o blochezi. Diferenta e data de bunul simt si de “bratul legii”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: