Skip to content

Prin zonă

7 February 2010

Sunt din ce în ce mai impresionat de Washington. Astăzi am zis să facem o plimbare mică prin împrejurimi – cu mașina desigur. Am început mergând până în Marymoor Park (foarte aproape de unde stăm) care arată foarte promițător pentru pierdut vremea la vară. Acum era puțin cam trist dar sunt convins că după ce dă căldura va fi superb. Plus că am văzut o mulțime de drumuri de biciclete acolo, așa că voi avea pe unde să mă plimb la vară.

Apoi am mers spre sud, pe mal la Lake Sammamish. Eu am mai fost o dată, demult pe acolo și știam că priveliștea e superbă. Am vrut să vadă și soția. Pozele din păcate arată rău pentru că a fost înnorat și, după cum am tot spus, încă nu mi-au venit cele necesare pentru încărcat aparatul foto, așa că am folosit din nou telefonul.

De aici am pronit spre Pine Lake – de fapt nici nu știam de Pine Lake, am pornit în direcția în care întâmplător era și Pine Lake, care e ceva orășel cu o mulțime de vile și înconjurat de pădure. Acolo am făcut popas la un sandwich.

Apoi am continuat în sus pe munte, până am dat, din nou total întâmplător, de Beaver Lake și de Beaver Lake Park unde vom merge cu siguranță la vară la un picnic și o plimbare prin pădure.

De acolo ne-am îndreptat spre Fall City și mai departe, la Snoqualmie Falls:

Spectaculos. Cel puțin pentru mine, care nu am văzut multe cascade la viața mea🙂

Și Snoqualmie se cere viztat, pe lângă cascadă – un orășel de munte cu clădiri vechi și un feel de început de secolul trecut. Și muzeul căilor ferate. Am decis ca neapărat să mai trecem pe acolo în viitor. De acolo am continuat spre North Bend, un alt orășel montan cu aceleași clădiri vechi (și un outlet mall). Din North Bend am ieșit pe I-90, pe care ne-am întors rapid acasă via Bellevue.

Abia aștept să pot folosi din nou aparatul foto și abia aștept să se mai încălzească puțin. Pentru că de văzut avem ce vedea. Weekendul viitor – în Vancouver la jocurile olimpice.

From → sightseeing

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: