Skip to content

Din nou fără internet

7 March 2010

Se pare că soarta mă ține departe de internet… După ce am stat atâtea săptămâni fără internet până am rezolvat cu Comcast, acum am rămas fără calculatoare. Laptopul Lenovo s-a stricat rău de tot, de nici nu mai pornește. La laptopul HP i s-a stricat cablul de alimentare și nu se mai încarcă decât dacă ții cablul într-o poziție ciudată. Și nu am chef să țin cablul așa că scriu scurt să nu rămân fără baterie.

Voiam să povestesc cum weekendul trecut am fost printr-un parc în Bellevue și weekendul ăsta am fost pe State Road 2, pe lângă Muntele Index, am luat un mic dejun tradițional într-un sătuc pe acolo, apoi am trecut prin Pasul Stevens (totul printr-un peisaj montan superb), am ajuns la Lacul Wenatchee și apoi în Leavenworth, un oraș cu temă bavariană, unde am prânzit niște cârnați și un ștrudel cu măr. Ca peisaj, această excursie cred că a fost cea mai frumoasă de până acum. Mai ales când am ajuns la altitudine mai mare și am dat de zăpadă. Am înțeles că în România ninge, așa că dacă mă citiți de acolo probabil nu vi se pare mare lucru dar eu nu am mai văzut zăpadă din 2008. 

Poze am pus pe Facebook. Aici am să le pun când voi avea un calculator care să funcționeze cum trebuie.

From → sightseeing

4 Comments
  1. radu riscutia permalink

    sfat: pt LENOVO: scos din priza (daca e pe alimentator); scos bateria; asteptat cam 2-3 min; pus bateria la loc; incercat pornit (eventual bagat la loc alimentatorul de retea). Ar trebui sa porneasca.
    pt HP: cumparat alt cablu! nu e scump.

  2. Interesant. Fix aceeasi problema am avut-o si eu cu un HP – tb tinut cablul intr-o pozitie. Incep sa vad un pattern.

  3. vladr permalink

    Mda, eu m-am uitat pe siteul HP la review-uri pentru încărcător. Să vezi pattern acolo. Toată lumea se plânge că respectivul cablu se strică în câteva luni…

  4. la mine a durat 2 ani🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: