Skip to content

Gold Class Cinema

27 April 2010

Asta e o poveste ceva mai veche, când am fost la From Paris with Love. Mi s-a făcut spontan chef de un film seara târziu și la cinematografele la care merg de obicei fie filmul începuse deja, fie nu rula. Așa că am căutat pe net un cinema aproapiat și am dat de Gold Class Cinema. Subliniez Gold Class. Acum dacă stați prin zonă și ați fost vreodată acolo știți despre ce e vorba dar eu habar n-am avut. Așa că am pornit spre Redmond Town Center. Am ajuns, am găsit parcare și am găsit și cinematograful.

Intru cu soția și cerem două bilete la From Paris with Love. Biletele au fost într-adevăr scumpe dar am zis că dacă tot ne-am deplasat până acolo și tot am intrat în cinema, nu mai plecăm doar pentru prețul biletelor. Ce ne-a mirat a fost că era pustiu în sala de la intrare, foarte neobișnuit pentru cinematografele de aici.

Tanti de acolo ne întreabă unde am vrea loc și ne arată o foaie să ne alegem. Pe foaie erau 12 dreptunghiuri. Ne spune că cele două din centru sunt ocupate. Noi ne-am gândit, ca tot omul, că dreptunghiurile alea reprezintă mai multe rânduri de scaune și ne făceam griji că va fi destul de plin dacă rândurile din centru sunt ocupate complet. Am cerut locuri mai în spate.

Atunci a venit un valet să ne conducă în sala de cinema și ne-a picat fisa – cinematograful era un cinematograf foarte fancy. Dreptunghiurile respective nu erau rânduri de scaune, erau scaune. O sală avea fix 12 scaune, grupate câte două. De fapt nu erau scaune, erau fotolii. Reglabile – le puteai lăsa pe spate, întinde supoartul pentru picioare, tot felul. Plus un buton cu care puteai chema chelnerul. Plus un meniu de gustări și băuturi.

Așa că am văzut filmul 4 oameni – eu, soția și încă un cuplu care ocupase dreptunghiurile din mijloc. Dintr-un fotoliu și ronțăind niște gustări antreuri. A fost o experiență… scumpă. Păcat că filmul nu a meritat. Adică l-aș fi văzut la fel de bine la un preț mult mai mic, cu 20 de oameni în sală și ronțăind popcorn. Măcar ne-am lămurit de ce era pustiu la intrare.

From → true story

2 Comments
  1. total rip off🙂
    poti vedea filmul 4 in sala si la un cinematograf ‘normal’ daca stii cand sa mergi

  2. vladr permalink

    Da, doar că eu habar n-am avut că ăla e super fancy. Am fost ripped-off😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: