Skip to content
Tags

Socialiți

21 June 2010

De când am ajuns aici am aflat de socialiți. Cică așa se numesc. Sunt personajele care sunt celebre prin simplul fapt că sunt celebre. Nu fac absolut nimic constructiv dar sunt toată ziua prin reviste și la știri. Personaje gen Fernando de la Caransebeș din România, doar că aici chiar sunt luați în serios. Ca Paris Hilton. Sau Kim Kardashian. Cine naiba e Kim Kardashian? Credeți-mă, încă nu știu exact. O pițipoancă de care aud zilnic la TV.

Cică știre în seara asta – fiți atenți: Kim Kardashian era la un restaurant și o tipă la o masă de lângă dădea țâță la copil. Ea a scris pe Twitter Ewww, tipa aia de la masa de lângă dă țâță la copil în restaurant. Și mamele din America s-au scandalizat.

Nimic nu e în regulă cu știrea de mai sus. Nimic! În primul rând, de ce naiba dădea tipa aia țâță la copil în restaurant? În al doilea rând, cine o urmărește pe tipa asta pe Twitter? În al treilea rând, cum au aflat mamele din America de tweet-ul ăsta și ce le-a scandalizat? În al patrulea rând, cine face o știre pe tema asta? WTF? Sunt dezgustat.

From → rant

One Comment
  1. George Florentin permalink

    A da țâță este ceva sănătos, natural și normal, iar când copilul vrea, mama tre’ sa îi dea, indiferend că este în restaurant, acasă, la vecini în vizită sau nu-știu-unde. Problema din acest articol este faptul că o femeie ar trebui să știe acest fapt și mai ales să nu fie dezgustată de ceva așa normal și natural. Însă cum în ziua de azi nimic nu mai este nici normal, nici natural, ne putem aștepta la orice, mai ales de la cetățenii SUA, țara tuturor posibilităților.
    Mai grav este faptul că pițipoancele din România iau ca exemplu pițipoancele din SUA însă nu pentru ceva constructiv ci dimpotrivă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: