Skip to content

Despre alergat

27 June 2010

Acum că a venit în sfârșit vara cu căldură și tot ce trebuie, m-am gândit că, în loc să merg la sală să alerg pe bandă, aș putea să alerg în aer liber. Numai bine este o pădurice chiar lângă apartamentul meu și în pădurice este o potecă pentru plimbat/alergat.

Așa că am pornit vitejește și… a fost groaznic. Groaznic așa, într-un mod comic, pentru că nu mă așteptam să fie o diferență chiar atât de mare între potecă și bandă. Unde pe bandă alerg jumătate de oră întins fără probleme, pădurea m-a dat gata în câteva minute. Pentru că pe potecă e pietriș și pentru că urcă și coboară și pentru că banda îmi asigură ea ritmul dar aici trebuie să îl mențin eu. Probabil și alte chestii.

Eu m-am distrat copios, pe seama mea de data asta. Pentru că după ce am alergat cu-chiu-cu-vai cât am alergat, vreo 15 minute, a trebuit să mă așes pe o bancă să-mi trag răsuflarea și pe când am ajuns acasă eram ca bătut. Asta a fost ieri. Astăzi m-am mai dus o tură. De data asta nu am mai avut nevoie de bancă pentru pauză – restul a fost aproape la fel de chinuitor. Oricum, nu se compară cu alergatul pe bandă și de acum, cât timp îmi permite vremea, voi alerga în aer liber. E mai challenging 🙂

From → true story

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: