Skip to content
Tags

De la sală

18 August 2010

Nu am mai fost la Pro Club. Pro Club este cel mai mare și mai tare club – complex sportiv din zonă. Cu terenuri de tenis și baschet și bazine de înot și te miri ce alte chestii. Și abonament relativ gratuit pentru angajații Microsoft (taxable benefit, adică plătesc doar taxa pe abonament).

Doar că eu aveam nevoie doar de un treadmill și de niște gantere. Și am și o mini-sală în complexul de apartamente unde locuiesc, cu treadmill și câteva gantere. Cu avantajul că e mai aproape și e mai liber. Așa că am fost aici la mini-sală. Dar cred că am să încep să merg din nou la Pro Club.

În primul rând, se pare că cineva își face home-gym, pentru că au început să dispară gantere. Erau oricum foarte puține, acum aproape că nu mai sunt. Întâi au dispărut o pereche, pe urmă încă o pereche și pun pariu că în ritmul ăsta în curând nu voi mai putea face decât flotări cu dotările de acolo.

O altă chestie care îmi place mult de tot este că în față la treadmill-uri este un televizor. Și e super când eu mă pun să alerg jumătate de oră, alerg puțin  și vine cineva pe treadmill-ul de lângă, pornește televizorul, îl dă la maxim, aleargă 5 minute și pleacă. Și mă lasă să mă uit. Probabil se gândesc că mă plictisesc. Drăguț din partea lor.

Așa că foarte curând cred că mă voi orienta din nou spre Pro Club, unde sala de forță e imensă și chiar dacă ar dispărea câte o pereche de gantere zilnic, tot nu s-ar simți. Și unde nu sunt obligat să mă uit la Two and a Half Men cât timp alerg, pentru numele lui Dumnezeu!

From → rant

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: