Skip to content
Tags

eBook

14 January 2011

Mi-am cumpărat prima carte digitală pentru iPad (Kindle App, pentru că prefer Amazon la iTunes oricând). Inițial am spus că vreau să citesc Matter, dar am înțeles că e o carte super complexă, cu poveste încâlcită și apendice și tot. Parcă dacă trebuie să sar de la o pagină la alta, aș prefera totuși o carte care nu e în format digital. Asta pentru că încă trebuie să învăț să folosesc eReader-ul, și nu vreau o experiență frustrantă. Am luat Surface Detail.

Deocamdată sunt foarte mulțumit de cum se citește pe iPad. După cum am mai spus, ajunsesem să mă dau aiurea pe net în loc să citesc pentru că e greu să pui tableta jos din mână – email, Facebook, Twitter, bloguri, forumuri… Acum pot să adaug și cărțile pe listă și să trec rapid de la una la alta (am făcut upgrade la iOS așa că am multitasking :P).

Deocamdată nu m-am lovit de niciun neajuns dintre cele pe care le-am tot auzit enumerate când se vorbește de citit de pe iPad vs. citit de pe Kindle. Nu mi-au obosit mâinile, ecranul nu a fost prea luminos, nu m-au durut ochii… Până la urmă nu poate fi mai rău decât același timp petrecut aiurea pe net, nu? Și acolo am experiență.

From → books

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: