Skip to content
Tags

Civ

7 March 2011

Astăzi m-am întors la servici. Gata cu concediul de paternitate. Și m-am gândit că ar fi momentul să mai scriu ceva. Nici nu vă închipuiți motivul pentru care am absentat ultima săptămână. Nu a fost din cauză că a trebuit să am grijă non-stop de asta mică, nici de nesomn. A fost din cauză că m-am jucat Civilization V.

Din când în când îmi vine cheful de o strategie turn-based din aia care te ține ore în șir în fața calculatorului (în contrast cu jocurile action packed care le joc pe Xbox). Și aveam eu câteva clasice care le tot jucam – Master of Orion 2 și Sid Meier’s Alpha Centauri. Și Heroes of Might and Magic, dar mai puțin.

Am hotărât să încerc ceva nou și am ales Civilization pentru că e tot Sid Meier’s – adică același gameplay ca Alpha Centauri, atât că tema nu e SF, e istorică. Și m-a prins. E bestial. Și mult mai șlefuit decât alte strategii turn-based pe care le-am jucat.

Așa că în ultima săptămână m-am ocupat cu construit imperii și cucerit lumi. Și după câteva jocuri mai scurte, am pornit unul pe o hartă imensă la viteza cea mai mică, joc la care am muncit deja vreo 5 zile și mai am destul. Dar, după cum ziceam, am reînceput serviciul așa că nu știu cât timp voi mai avea… Totuși, sunt la câteva mutări de un război nuclear, poate îmi fac timp🙂

From → hobby

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: