Skip to content

Trails of Redmond

13 April 2011

E amuzant că până în ianuarie am locuit într-un complex de apartamente la care îi zicea ”Trails of Redmond”, atât doar că era lângă campusul Microsoft, departe de orice. Și știu doar de un trail scurt care trecea pe lângă, prin pădure.

Acum, că ne-am mutat mai central și a venit cât-de-cât primăvara, am descoperit sistemul de trail-uri din jurul Redmond-ului. Și e super. La vară am să le biciclez pe toate. Deocamdată am făcut doar plimbări. Singur, cu soția, cu asta mică, cu Dolfi…

Plus că de câteva ori am venit la servici pe jos. Asta e o plimbărică de vreo 5 kilometri jumate. Foarte plăcută când nu te prinde ploaia pe drum🙂 Mă relaxează pentru că sunt departe de calculator și pot să mă deconectez. Am făcut și ceva poze de pe drum pe care am să le pun pe internet când îmi înving lenea și le copiez de pe aparatul foto.

Anul trecut nu am putut merge niciunde, în primul rând din lipsă de trails, în al doilea rând pentru că bicicleta mi-a stat pe balcon cu pană tot anul și în al treilea rând pentru că soția, săraca, a avut piciorul rupt așa că jumătate de an s-a refăcut și nu a prea putut umbla iar cealaltă jumătate a fost însărcinată. Acum avem trails, bicicleta e reparată și soția e bine. Așa că presimt că va fi o vară plină de plimbări.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: