Skip to content

1 iunie

1 June 2011

Să mai scriu ceva de Ada, așa, de 1 iunie. Crește. Crește văzând cu ochii. A învățat să râdă. Țin minte că în primele săptămâni ne chinuiam să îi facem o poză zâmbind, că era încruntată mai tot timpul. Apoi a început încet încet să zâmbească mai mult. Și acum râde. Rânde când mă vede, când vorbesc cu ea… E incredibil de dulce. Mai ales că nu i-au dat încă dințișorii, râde de i se văd gingiile.

A, și a învățat și să plângă. În primele săptămâni nu plângea, striga “La!”. Acum însă, dacă nu îi convine ceva, e capătul lumii. Se strâmbă, lăcrimează, bocește, i se înroșesc ochii… Să vedeți numai și pe mine și pe soție încercând tot ce știm ca să o liniștim – suzete, cântece, povești, mângăieri – cu schimbul.

Și îi place să fie ținută în brațe. Asta nu e ceva nou, că și în primele zile făceam ture de apartament cu ea în brațe ca să o liniștesc. Acum e foarte veselă când o ții în brațe, problema vine în momentul în care o lași jos. Atunci începe plânsul ăla teribil.

A învățat să își țină capul ridicat singură și să se răsucească de pe spate pe burtă. Încă nu a reușit să se târască, dar facem tummy time zilnic și sigur va începe curând. Gângurește într-una. Și când e foarte fericită țipă de bucurie. De vreo două ori a fost foarte fericită pe la 3-4 dimineața🙂 A început să se joace cu jucărele – le ia în mână și le bagă în gură. Și și-a descoperit piciorușele. Tot timpul e cu piciorușele în aer și mânuțele pe piciorușe.

Acum aștept să înceapă să se târască, primul dințișor și prima dată când va zice “tata”.

From → baby girl

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: