Skip to content

Hiper-matinal

23 June 2011

Mai demult aveam o problemă – mă culcam pe la 11-12 noaptea, poate mai târziu, și Ada se trezea pe la 6 să pape. Îi dădeam de mâncare și o puneam înapoi la dormit și încercam să mai dorm și eu vreo 2 ore. Atât doar că ea, în loc să adoarmă, chirăia și gângurea până renunțam. Așa că mă târam rupt de somn în bucătărie să pun de cafea și, desigur, pe când mă întorceam ea dormea dusă. Se pare că ora de gângureală e doar ca să îi dea deșteptarea lui tata.

După câteva zile (săptămâni?) în ritmul ăsta nedormit, am început să mă culc seara foarte devreme. Acum mă trezesc chiar înaintea ei și numai bine pot să-mi beau cafeaua și să îi încălzesc lăpticul pe când se trezește. Pe urmă cât gângurește eu numai bine mă pregătesc de plecat la servici și sunt gata cam pe când adoarme la loc. După ce a adormit ies pe ușă.

Chestia asta merge foarte bine dintr-un punct de vedere, și anume că sunt foarte odihnit. Partea proastă e că sunt extrem de matinal. De exemplu astăzi m-am trezit la 5:30. Și la orele alea chiar nu am ce face pe acasă. Ada și soția dorm și nu vreau să le trezesc. Așa că pornesc vitejește la lucru. Eu deschid Microsoft-ul. Și asta nu e bine pentru că, pe la ora 3-4 dupămasa, când toți colegii trag de zor, eu deja nu mai sunt în stare de nimic. Plus că mi-e rușine să pornesc spre casă la 3, așa că ajung să stau mai mult de 8 ore la lucru în fiecare zi. Și pe când ajung acasă nu mai sunt în stare de nimic, că imediat e ora de culcare. Mă joc un pic cu asta mică și iau somn.

Așa că timpul meu liber în care pot să mă relaxez și să fac ce-mi doresc este aproape inexistent. Deși, sincer, mai bine așa decât nedormit🙂

From → baby girl

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: