Skip to content

Capătul lumii – consecințe

20 January 2012

Astăzi am fost la servici. Străzile mai mari erau deszăpezite. Cele mai mici nu încă. Se pare că a trecut iarna și nu va mai ninge. Dar consecințele nu vor mai fi niciodată la fel [sic].

Am vrut să trec pe la bancă azi și nu am reușit pentru că parcarea era înzăpezită. Adică plugul când a trecut a împins nămeții în intrarea parcării.

Când am pornit spre lucru, un segment din Bel-Red Road era închis, a trebuit să ocolesc o grămadă ca să ajung la servici.

Când m-am întors de la lucru, un camion de remorcat încerca să ridice ceva din șanțul de la marginea drumului, nu am văzut exact ce.

Dar mai nasol decât toate astea, e ce s-a întâmplat cu ieșitul în oraș. Vorbisem de ceva timp să ieșim cu niște prieteni la o pizzerie. Problema e că sunt la dietă și număr calorii la greu. Planul era să ieșim ieri așa că am cam răbdat de foame toată ziua, ca să pot mânca ceva mâncare italienească bogată în calorii fără să mă simt (foarte) vinovat. Ca să aflu că se amână ieșirea, pentru că prietenii noștri sunt înzăpeziți. Groaznic!

Bine că lucrurile încep să revină la normal. Seattleiții pot răsufla ușurați.

From → true story

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: