Skip to content

Nocturn

25 January 2012

Ieri, cu bowling-ul, am făcut prima ieșire în oraș cu soția și fără Ada. Asta pentru că am lăsat-o pe Ada în grija unor prieteni, care s-au oferit să o supravegheze, și noi am fost să ne distră cu alți prieteni. Ada a fost în deplină siguranță, în primul rând pentru că prietenii ăștia care au păzit-o au ceva experiență cu babysitting-ul, în al doilea rând pentru că am plecat după ce ea a adormit. După cum a plâns în ultima vreme de câte ori am plecat eu la servici, ne-a fost frică să pornim amândoi și să o lăsăm la joacă fără mamă și fără tată. Așa că aventura noastră a început pe la 9:30, când ea dormea fără griji.

A fost grozav – am avut două ore fără stres, cum n-am mai prins din România, când o lăsam în grija bunicilor. Am reușit să ne relaxăm puțin. De fapt, am reușit să ne relaxăm mai mult – nu ne mai venea să plecăm acasă. Partenerii noștri de bowling s-au retras la un moment dat – oră târzie, servici a doua zi, trezit de dimineață… Noi – nici vorbă. Am stat ca eroii până la ora închiderii. Apoi am adormit pe la 1 noaptea. Astăzi am fost chiori de somn toată ziua.

Am înțeles că acum Ada se culcă târziu pentru că doarme de două ori în timpul zilei. Când mai crește va trece de la două somnuri la unul, apoi fără. Și atunci se va culca în sfârșit mai devreme. Dar mai durează ceva. Până atunci jucăm în nocturnă.

From → baby girl

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: