Skip to content

Weekend lung

6 February 2012

Am avut un weekend foarte lung. Și de data asta nu în sensul de weekend de 3 zile, cu o sărbătoare legală, ci weekend lung în sensul de greu și obositor.

Soția merge la lecții de condus sâmbăta și duminica, de pe la ora 12 până pe la 4 jumate. Asta de câteva săptămâni. Eu rămân să am grijă de Ada. De obicei nu mi-e greu și îmi place timpul ăsta pe care îl petrecem împreună doar noi doi. Dar weekendul ăsta a fost mai complicat. În primul rând, sâmbătă era și ziua unei prietene a soției. Și am zis că meargă la chef, de ce nu. Să se mai distreze și ea. Așa că, pe scurt, sâmbătă am stat cu asta mică de dimineața până noaptea non-stop. Și oricât de distractiv e (ne-am jucat, ne-am plimbat, am ținut-o în brațe), e și foarte obositor.

Apoi a venit duminica. Duminică am ținut noi chef, de ziua lui Ada. Soția, fiind în criză de timp, a reușit să pregătească mâncarea dar nu a mai apucat să facă curat. M-am ocupat eu de asta cât timp a fost ea plecată la școala de șoferi – am spălat vase, am pornit aspiratorul (noroc că avem robot), am făcut ordine prin casă, am făcut băiță la Ada…

A fost genul de weekend în care abia aștepți să vină ziua de luni. Am dormit de pe la 10 aseară până pe la 8 dimineața și tot nu mă simt plin de energie.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: