Skip to content

Săptămâna 6

8 February 2012

M-am lăsat de fumat. De 6 săptămâni deja. Încă în ultimele două săptămâni nu am mai fumat nici prostii din alea fără nicotină. Și dacă am rezistat atât de mult, pot în sfârșit declara că sunt nefumător. Până acum eram în proces de lăsare. Și nici nu voi mai scrie posturi din astea în care să mă laud de când nu mai fumez, că nu mai are rost. M-au motivat până acum, dar acum nu cred că mai am nevoie. Probabil voi reveni cu un post pe subiectul ăsta în momentul în care mă apuc din nou de fumat… Că vorba aia, de fumat nu te lași niciodată, doar iei pauză. Să sperem că momentul respectiv nu va veni curând.

Am avut o motivație foarte bună pentru asta – pur și simplu nu vreau ca Ada să crească cu tătic fumător. Zău că nu mi-e atât de sănătatea mea (că atunci m-aș fi lăsat de fumat demult), cât că nu vreau ca Ada să fumeze. Și cum pot să-i spun când crește mai mare că nu e bine să se apuce de fumat dacă ea mă tot vede trăgând din țigară? Anul ăsta am avut ceva răgaz, că nu și-l va aduce aminte. Probabil că nici următorii doi ani – așa că mai am o mică portiță dacă mai vreau să mai fumez (glumesc) – dar cam atât. Cel puțin ăsta e planul. Sper să am și voință să mă țin de el. Probabil se va apuca ea de fumat oricum, în adolescență sau când ajunge la facultate, dar eu măcar îmi fac datoria.

În rest e bine. Nu mai tușesc, bag mâncare în mine tot ca spartul… Nu mă simt neapărat în formă fizică mai bună, dar știu că e mai sănătos așa și economisesc o grămadă de bani – țigările aici sunt SCUMPE. Acum trebuie doar să mă țin de treabă.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: