Skip to content
Tags

,

Partea 2

14 February 2012

Una dintre cele mai enervante chestii pe care le poți păți uitându-te la televizor: te uiți la reluări, dai de un episod cu ”va urma” și următorul episod pe care îl difuzează nu e continuarea. La seriale din astea în care episoadele sunt în general independente, dar din când în când mai au câte două care se continuă. Gen Seinfeld sau Family Guy.

Astăzi au fost pe un post două episoade din Family Guy unul după altul. Primul a fost partea întâi de la epsiodul ăla când e tot orașul invitat la o vilă unde cineva îi omoară pe rând (îmi scapă titlul și nu am răbdare să îl caut). Al doilea nu a fost partea a doua, a fost un episod mai vechi, ales aleator.

Băi și nu înțeleg, oamenii ăștia angajați la televiziune nu se uită la ce dau drumul? Sunt eu singurul cu pretenții care dacă tot se uită la reluări și vede partea 1 ar vrea să vadă și partea 2 după? Sau angajații ăștia sunt atât de scârbiți că dau play dar nici nu se uită la ce? Nu scrie pe caseta aia sau DVD sau ce folosesc acum ”partea 1”? Nu se gândesc să ia și partea 2 dacă tot trebuie să difuzeze două episoade? Doar bagă mâna în sertar și pe ce pun mâna, la aia dau drumul? De ce?

From → rant

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: