Skip to content

Ramen Quest

25 February 2012

Am mai scris, și se pare că voi mai scrie, despre ramen. Spuneam că am tot fost la Boom Noodle pentru ramen, pentru că nu știu de alt loc cu ramen bun prin zonă. Pentru că e meșteșug mare să faci ramen și americanii, care nu știu decât de sushi și chicken teriyaki, nu apreciază. Am căutat mai demult pe net și am găsit diferite localuri cu review-uri proaste. Cel puțin prin Redmond e de negăsit.

Astăzi am spus să reiau, totuși, căutarea. De data asta pe arie mai mare, pentru că Boom Noodle e oricum în centrul Bellevue, nu în Redmond. Și, după jumătate de oră de cercetat, am găsit! Se pare că mai sunt, totuși, câteva localuri ce servesc ramen prin zonă. Tot în Bellevue, dar există. Am fost de prânz la Yoe’s Noodle și am mâncat un ramen foarte bun. Așa că voi porni într-un quest, quest pentru a găsi cel mai bun ramen din zonă. Abia aștept.

Și ca să explic puțin, pentru cine nu e consumator de ramen: fiecare bucătar are rețeta lui și e cam imposibil ca ramen-ul să aibă același gust în două părți. Poate fi mai bun, poate fi mai puțin bun, dar clar diferit. Scopul meu e să îl găsesc pe cel mai bun.

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: