Skip to content

Take Earth Back!

9 March 2012

Poate vă întrebați unde am dispărut în ultimele zile. S-a lansat Mass Effect 3. Eu jucasem doar doi așa că, cu vreo săptămână înainte de lansare, am decis să cumpăr și primul Mass Effect și să le joc pe primele două ca să îmi aduc aminte de poveste. Plus că în Mass Effect poți să salvezi personajul cu care ai terminat jocul precedent și să îl încarci în jocul nou. Și deciziile pe care le-ai luat înainte afectează povestea, așa că în funcție de ce ai ales, ai parte de finaluri diferite.

Încă nu îmi dau seama de unde am făcut rost de timp – că la servici sunt destul de ocupat, soția are ore de condus acum de vreo 4 ori pe săptămână… Și totuși am petrecut ultimele zile jucându-mă. Soția m-a susținut pentru că și ei îi place Mass Effect, în sensul că nu se joacă dar urmărește povestea.

Și a fost epic. Am aflat de Reapers și l-am înfrânt pe Sovereign, pe urmă m-am luptat cu Collectors, apoi am ținut piept invaziei și am eliberat Pământul… Am trecut rapid prin toate că nu îmi permit să joc pe îndelete toate misiunile, dar tot mi-a luat o săptămână. O săptămână care a constat doar din servici – stat cu Ada cât conduce soția și Mass Effect. Și nu regret nicio clipă.

Aș îndrăzni să spun că ME e mai mișto decât Fallout.

From → hobby

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: