Skip to content

Am revenit!

28 March 2012

Am revenit! M-am întors! Gata cu nebunia… Cel puțin așa sper. Ce nebunie? Păi, în primul rând, școala de șoferi a soției. Am decis la un moment dat să termine cât mai repede cu ea așa că s-a apucat să facă câte 4-5 lecții pe săptămână de două ore lecția. Timp în care eu eram babysitter. Timpul liber, atât al meu cât și al ei, a fost redus drastic. În al doilea rând, s-a lansat Mass Effect 3. Infimul timp liber pe care l-am mai avut l-am folosit ca să mă joc (ME3 e EPIC!!!). Așa că da, am avut câteva săptămâni care au trecut ca prin ceață – fără să dormim destul, fără să avem timp de mai nimic (în afară de Mass Effect)…

Punctul culminant a fost la începutul săptămânii – luni a trebuit să duc mașina în Seattle la inspecția de 2 ani. M-am programat devreme ca să ajung în timp util la servici, așa că a trebuit să mă trezesc pe la 5 dimineața și să pornesc la drum. Nu are rost să mai spun că am fost ca un zombie toată ziua. Apoi a venit marți dimineața, cânt soția a avut examenul de condus. Iarăși treziți cu noaptea în cap și chestii și mers până în alt oraș ca să dea examenul că nu se mai dă la centrul local. Altă zi în care am fost zombie.

Dar s-a terminat totul cu bine: ea și-a luat permisul, eu am dormit noaptea asta ca un porcușor, de pe la 9 seara până la 7 dimineața, și acum mă simt mult mai bine și încrezător în viitor – pentru că nu mai există lecții de condus și pentru că am terminat Mass Effect. Deci am din nou ceva timp liber pe care să-l pot consuma scriind pe blog. Yay!

From → personal

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: